Kopierede/fra hoften

Endnu en grotesk historie rammer den statsstøttede og ræverøde medieverden i Danmark.

Alternativets politiske leder Uffe Elbæk erklærer frejdigt, at han er blevet ‘ambassadør’ for det politisk korrekte medie Zetland.

Med til historien hører, at Zetland hvert år støttes med millioner af skattekroner. I 2019 får Zetland hele 3.172.014,08 kroner tilsendt fra skatteyderne.

Zetland minder mest af alt om en partiavis fra Det Radikale Venstre. Blandt andet er mediet en meget varm fortaler for masseindvandring og multikultur.

En af Zetlands grundlæggere og ejere er den journalistiske chef Silke Bock. Hun er datter af tidligere kulturminister Mette Bock. Det er sjovt nok kulturministeriet, der uddeler og bevilger støttekroner til Zetland. I dette tilfælde altså direkte fra mor til datter.

Den journalistiske chef fra Zetland – Silke Bock – fortæller åbent, at hun støtter blandt andet organisationen Læger uden grænser, der er kendt for at transportere migranter fra Afrika til Europa. (På nedenstående billede holder Silke Bock skiltet med ‘Zetland’ med strakte arme)

Den islamglade Uffe Elbæk kan lune sig ved, at hans yndlingsmedie Zetland får millioner af skattekroner hvert år til sin ræverøde propaganda.

Danskerne betaler som sædvanligt.

Se også Bent Blüdnikow: ‘Ingen kan som Politiken lade terroristerne komme til orde med kritikløs mikrofonholderi’

ANNONSE