Tavle

Rene Fredensborg fra Radio24syv har interviewet Firoozeh Bazrafkan – blandt andet om udstillingen Den politiske kunst i Læsø Kunsthal:

“Over sommeren møder DNK(Det Næste Kapitel, red.)-vikar René Fredensborg forskellige kontroversielle personer, idag kunstneren Firoozeh Bazrafkan, der er aktuel i den omdiskuterede udstilling i Læsø Kunsthal ved navn ‘Den Politiske Kunst’. På sin højre underarm bærer hun en tatovering med det arabiske ord: Moharebeh. Det betyder krigerinde. For i Firoozeh betyder det en kamp mod undertrykkelse, en kamp for ytringsfrihed og helt specifikt imod politisk islam. Hun har bla. pisket Koranen og må derfor leve med trusler og tilsvininger. Er det det værd? Hvorfor er hun så vred? Hvad er hendes kald? Og hvorfor føler hun sig sat i bås?”

https://player.fm/series/det-nste-kapitel/det-naeste-kapitel-firoozeh-bazrafkan

— at Læsø Kunsthal.

ANNONSE