Tavle

Læsø Kunsthal skriver om Dan Park på sin Facebookprofil:

“En kunstner kom overraskende forbi til foredraget 1. august. Efter sigende en meget farlig mand. Her ved siden af sin collage, som har skabt cirka 50 procent af al debat omkring udstillingen “Den politiske kunst”.

Lidt til perspektivet: Værket er printet på en kontorprinter, på et almindeligt 80 gram kopipair. Reproduktionen har kostet under 10 øre. Det er monteret med tapetklister. Ifølge nogle kritikere er kvaliteten på den type kunst så ringe, at det end ikke kan kaldes kunst.

Ai Weiweis værk, som nogen fik trukket tilbage, vejer næsten et halvt ton, og må kun håndteres af eksperter. Alene transporten én vej gennem Danmark koster, med forsikring, over 40.000 kroner. Ai Weiwei er et af de største navne i kunstverdenen.

ANNONSE

Op til udstillingens åbning var al opmærksomhed rettet mod A4-arket med tapetklister, og ingen havde en tanke for det andet.”

ANNONSE