Kopierede/fra hoften

Jyllands-Posten bragte forleden et portræt af radioværten Rushy Rashid, der stammer fra Pakistan. Her fik læserne historien om den muslimske kvindes kamp for at integrere sig og hendes giftermål med en etnisk dansk mand.

Problemet er, at både Rushy Rashid og Jyllands-Posten “glemte” at fortælle, at ægtemanden blev tvunget til at konvertere til islam og blive muslim – FØR han kunne blive gift med muslimske Rushy Rashid.

Et mildest talt dårligt eksempel på giftermål og integration. Islam giver sig ikke en tomme og forlanger fuldstændig underkastelse.

I et svar på en klage skriver Jyllands-Posten, at avisen ikke burde have fortiet, at en dansk mand var blevet tvangskonverteret til islam i “integrationens navn”:

https://jyllands-posten.dk/…/ECE11…/Muslimsk-misinformation/

“Dog havde det været relevant også at fortælle, at hendes ægtefælle konverterede til islam,” svarer Jyllands-Postens redaktion.

Den danske ægtemand – Jens Harder Højbjerg – der nu er tvangskonverteret til islam, har en lang karriere bag sig som licensbetalt studievært og journalist hos Danmarks Radio. Desuden har den danske konvertit arbejdet i en årrække i en central og betroet stilling hos Københavns Politi.

ANNONSE

Se også
Mettes Frederiksen ‘s højre hånd: Hjalp minister efter teenagesex uden kondom

ANNONSE