Kommentar

Mette F. har en umulig opgave. Hvor vil hun falde ned i valget mellem magten og Danmark? Foto: Jakob Horn/ Creative Commons Attribution 2.0 Generic

Hvordan kunne Mette F. tro at hun kunne danne regering med tre partier, der står for nationens død? De tre hilser islam velkommen og har indgået et forbund med muslimerne. De kan se at et forbund vil give dem magten. Hvis Mette F. skulle lade sig friste er hun og partiet færdig.

Rapporterne fra regeringsforhandlingerne søndag og mandag bragte bud om dramatik. Man har forhandlet om det man kunne komme til enighed om, nu tilbagestår problemerne, først og fremmest indvandringen. Den kløft er det umuligt at bygge bro over. Mette F. siger: Man kan ikke forhandle i det uendelige. Hun forbereder sig på en mindretalsregering.

Sent mandag aften stormede tre partiledere ud af forhandlinger – og Mette Frederiksen talte pludselig med store bogstaver

Mette F. har lovet aldrig at gå tilbage til den gamle politik på indvandringsområdet. Det er enten eller: Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre står for den stik modsatte politik.

ANNONSE

Medierne hjælper dem med at sælge deres politik. Det hedder at tiden er inde til en liberalisering, efter symbolske stramninger som Sjælsmark og Lindholm.

Men medierne forgøgler hvad der er tale om.

Grunden til Støjbergs stramninger var at resultatet af at konventionerne kører, er at Danmark forsvinder. På de fem år siden sidste valg, hvor der officielt var en strammere politik, er der kommet 50.000 nye danskere. Selv Løkke Rasmussen talte om de hvide pletter på landkortet, hvor der var et ikke-Danmark eller anti-Danmark.

Men da det kom til stykket rejste han til Marrakesh og undertegnede endnu en traktat. Nok en forpligtelse Danmark påtager sig for at tilhøre Merkel og Tysklands sfære. Berlin og EU giver indtryk af stramninger, ellers kører det som før. Befolkningerne skiftes ud.

Men Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Radikale Venstre står for en ny politik: De har for første gang indgået et forbund med muslimerne og fået deres stemmer.

Det er en historisk milepæl. I stedet for afgræsning, slås dørene helt op: Man går ind i islams hus.

Morten Østergaard har et triumferende blik: Han smager magtens sødme.

Denne pagt med islam er ikke ovre selv om de tre ikke lykkes med at danne regering med Mette F. De er slået ind på en ny vej.

Det uhyggelige er at så mange danskere tror at der ligger frelse i stemme på det, som i realiteten er en afvikling af Danmark. På dette stadie af indvandringen er der ikke længere tale om en minoritet, der skal behandles pænt.

Muslimerne er blevet en stærk gruppe, som en af dem skriver på Facebook. -Ved næste korsvej er det jer der skal pakke kufferten.

Hvordan kunne Socialdemokratiet tro at de kunne danne regering med disse tre partier, der står for nationens død?

 

 

 

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte