Nyt

Som vi skrev i morges fandt journalisten James Kristoffer Miles det interessant hvad en lokalpolitiker i Faxe Kommune søndag aften havde skrevet på sin Facebook.

Det vil sige, opslaget var ikke interessant nok så James Kristoffer Miles ændrede migranter til “flygtninge” og begik citatfusk.

Ekstra Bladet begår citatfusk og kalder angribende migranter i Ceuta for “flygtninge.”

James Kristoffer Miles er tilknyttet Ekstra Bladet der slet ikke tidligere har omtalt migrantangrebet på Ceuta eller at betjente fra civilgarden blev angrebet med læsket kalk og syre. Det viser en søgning på eb.dk.

Historien var online på Ekstra Bladet blot en time efter den havde været det på TV2 Øst, som er en regionalstation der dækker blandt andet Faxe Kommune.

Her skriver journalist Louise Hededam stort set det samme og kalder også de voldelige migranter for “flygtninge”.

TV2 Øst – Formand for integrationsudvalg opfordrer til at skyde flygtninge

Historien fandt også vej til hovedkanalen hvor journalisten Maria Runøe Møller dog ændrer “flygtninge” til migranter. De omtales dog ikke som voldelige.

TV2 – DF-politiker opfordrer spansk politi til at skyde migranter

Nu har en DF-lokalpolitiker ikke noget med spansk politi at gøre så i stedet for krydsforhør af en ukendt lokalpolitiker kunne Maria Runøe Møller fra TV2 Nyhederne jo havde undersøgt hvorfor angrebet på Ceuta blev forbigået i tavshed på tv2.dk. I hvert fald viser en søgning på deres side intet om dette angreb. Intet.

Det angreb vi skrev om den 22. august og som har været nævnt i store medier i udlandet.

Efterlysning – har danske medier omtalt migrantangrebet på Ceuta?

Men det mener Maria Runøe Møller åbenbart ikke er interessant.

TV2 holder sig til Faxe og lokalpolitikere fra DF.

ANNONSE