Nyt

Efter den radikale Jens Rohde nød TV2 News’ opmærksomhed under det islamiske terror forleden gik han omvendt amok på Facebok.

På sin egen væk skrev han angrebet slet ikke havde noget med islam at gøre selvom terroristen Chérif Chekatt er muslim, råbte Allahu Akbar under angrebet og er anført på den såkaldte “S” liste der af de franske myndigheder omfatter islamister der kan udgøre en national fare.

Mindst 12 afværgede islamiske terrorangreb i UK – Jens Rohde – islam har intet med terror at gøre

Siden valgte Jens Rohde at slette sit indlæg selvom han på Rasmus Jarlovs væg truede med at “at save ham politisk over med en dejskraber”.

Jens Rohde slettede sit opslag om terrorangrebet i Strasbourg

Nu siger Jens Rohde han har det psykisk dårligt og må søge professionel hjælp og påstår folk er efter ham – uden dokumentation iøvrigt.

” Oplevelsen har simpelthen været langt hårdere for mig end jeg havde troet i første omgang. Og med mine børn. Derfor havde jeg behov for at rense ud. Jeg har nok at gøre med at bearbejde billederne. Jeg har simpelthen måtte søge krisepsykolog. Det må jeg bare erkende, fortæller han.”

“Jeg skal i forvejen deale med det her, og så gider jeg samtidig ikke læse, at det skulle havde været mig og min familie, der skulle havde været blevet skudt. Det dæmper ikke min vrede. Derfor kan jeg heldigvis sortere det fra. Jeg var der. Jeg ved, hvad der skete, og det er alt rigeligt for mig.

Hvis nogen skulle blive vrede og hadefulde, så er det jo os, der stod midt i det. Men jeg kan så forstå på mange af mine følgere, at det var mig, der skulle være blevet ramt. Det er jo ligeså radikaliseret at skrive sådan noget som det, den mand har foretaget sig, siger Jens Rohde.”

“- Reaktion har bare været meget kraftig hos mig. Så det begynder også at stikke af for mig selv, når jeg begynder at diskutere med folk på Facebook, og jeg bliver selv en del af en hellig krig, hvor jeg bliver mega vred.

– Du kunne jo selv se, at jeg brændte af over for Rasmus Jarlov. På den måde er jeg jo ikke bedre end de andre. Derfor skulle det bare have en ende, lyder det fra Jens Rohde.”

Ekstra Bladet – Rohde efter terrorangreb: – Jeg har simpelthen måtte søge krisepsykolog

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet