Nyt

Fra Mette Munks Facebook 

Som vi skrev om tildigere flagede redaktør på DR Mette Munk med EU-flaget på Valmarsdag.

Redaktør på DR flager med unionsflag og ikke Dannebrog på Valdemarsdag

Opslaget på hendes Facebook har fået en del negative kommentarer og hun skriver blandt andet, at hun har slettet en del.

Mette MunkJeg brugte hele aftenen – efter Max Uwes opslag om mig – på at fjerne kommentarer om, at jeg skulle hænges i flagstangen, er en EU-luder, en so og det, der er værre. Meget mod min vilje – jeg går nemlig ind for alles ytringsfrihed – så har jeg nu blokeret dem, der talte så grimt, at jeg ikke vil have dem i min stue. Vi er medlem af EU, FN og danskere, og de flag må vi flage med. Jeg drattede udmattet og trist omkuld i min sofa sent i aftes, og glemte at lukke mine høns ind… Så nu har I en taknemmelig forslugen ræv på jeres side. Hmmmpppfff!

I en sidebemærkning om EU siger hun så, at man kun kan være imod EU hvis man er “facist” eller fra Hizb-Ut-Tahir.

Mette Munk Erik, jeg forstår simpelthen ikke, hvori det politiske består? Er der nogen partier, der ikke bruger deres indflydelse i EP eller stiller op???
Mette Munk Medmindre man er fascist eller Hizb ut-Tahrir, så vil man ikke nedlægge EU! Eller er det der, du er?
ANNONSE

Mest læst