Kopierede/fra hoften

‘Almen Modstand’ hærger valgplakat for liberale Jan E. Jørgensen, Nørrebro St., 4. juni 2019; Foto: Tilsendt

Det blev De Radikale, der vandt kampen om de muslimske stemmer i landets mange islamiserede boliområder, formentligt fordi partiet har ført en veltilrettelagt kampagne. Spurgte man den gennemsnitlige muslim konkret om holdningen til velfærdsydelser, så ville Enhedslisten uden tvivl være det foretrukne alternativ. Klassekamp 2.0.

Det var nu ikke fordi, at Enhedslisten ikke gjorde forsøget. I Århus involverede folketingskandidat Anne Hegelund (Socialistisk Ungdomsfront, se evt. FV2015-dokumentation) sig i ‘Almen Modstand’, der kæmper imod de i ghettoerne forhadte nedrivninger. Og så kan man jo passende dele brochurer ud efter fredagsbønnen…

                              Hegelund foran ‘Fredens Moské’, agiterer for ‘Almen Modstand, FV2019; Fotos: Facebook

“Kom forbi og giv en hånd med at dele vores “Stop statsracismen – Forsvar vores Almene Boliger” folder ud ved moskeen efter fredagsbønnen om en lille halv time (Anne Hegelund, Enhedslisten, Facebook, 24. maj 2019)

Anne Hegelund blev ikke valgt, men det gjorde derimod Victoria Velásquez, en SUF’er, der for år tilbage blev foreviget iført en bjørneskindshue med Sovjetstatens officielle logo. ‘Eid Mubarak’, lød det fra hende.

 

ANNONSE