Nyt

I Vestjylland var der en særlig duel. I Storkredsen stillede Inger Støjberg op sammen med Kristian Jensen hvor sidstnævnte er organisationens kandidat og Venstres næstformand.

Ved sidste valg skilte kun 2.000 de to kandidater. I 2015 fik hun 16.356 stemmer og dermed flere end Kristian Jensen, men ved dette valg rydder Støjberg bordet. Hele 28.420 stemte personligt på Inger Støjberg.

Det er næsten tre gange så mange som på Kristian Jensens 10.759.

Dermed bliver hun også den kandidat der for fjerdemest personlige stemmer i hele landet.

DR.

DR

TV2

Den socialdemokratiske kommentator Noa Redington kalder det en katastrofe for Kristian Jensen

– Det er en katastrofe for Kristian Jensen. Manden har været næstformand, udenrigs-, og finansminister og generelt været meget profileret. Det er tydeligt, at han har gået efter at afløse Lars Løkke, men det personlige stemmetal svækker hans mulighed dramatisk.

TV2

ANNONSE