Kopierede/fra hoften
Identitære mot Ramadan-middag og bønn på Rådhusplassen i København. Tre motdemonstrasjoner. Rasmus Paludan demonstrerte og ble tatt imot som en rockestjerne, og en gruppe dansker protesterte med allsang borte ved «Lurblæserne».

Nærmere fikk de ikke komme bønnemøtet. De identitære kom rundt den hindringen ved å leie et rom på Palace Hotel. Tre demonstrasjoner mot islam på denne dagen, det er noe nytt. Det er skriften på veggen, politikere.

I mine fotos fra stedet ser man blandt andet rabbiner Jair Melchior  med dialogbetjenten Kramme Charlotte, to der bukker og skraber for islam. Jeg har jødiske venner, der har meldt sig ud af det jødiske samfund på grund af Melchior. Dertil lårkorte lefties og rasende etnikkere, der kastede hadefulde øjne mod Paludan fra deres BMW’er. Det morderiske had er ikke svært at placere. Hvis man tror, Paludan er hadefuld, har man ikke set hadet imod ham.

ANNONSE

Lige under  den anstrengte multikulturelle idyl, aner man en vulkan af aggressioner, som denne generation har serveret til sine  børn. Dem har man ondt af, de vil tænke tilbage på dage som denne med længsel, da der kun skulle et par hundrede betjente til at forhindre, at danskere og ‘danskere’ slog hinanden ihjel.

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: © Snaphanen.dk

Foto: Generation Identitær

«Forebygger» – det er Københavns Politi. «Fredsvagterne» er Enhedslistens intelligensreserve. Når det er så mye fred og forebygging i omløp, er tiden inne for å bli bekymret.

Snaphanen

 

ANNONSE