Kopierede/fra hoften

Nu hvor Venstre går til valg på socialdemokratisk velfærdspolitik, er de så småt begyndt at positionere sig værdipolitisk til venstre. Stikordet er ‘retten til frihed’, og det klinger så smukt. Presset af mediepropagandaen, vil partiet nu give bedre forhold til afviste asylansøgere, og Danmark skal igen modtage kvoteflygtninge. Mandag aften var finansminister Kristian Jensen, partiets officielle kronprins, æresgæst ved Ekstra Bladets Ramadan-fest.

Herunder et bidrag fra Venstres Ungdom: Et portræt af den velintegrerede muslim Amira, der lever et helt normalt aktivt liv, men tilfældigvis går med tørkæde. Hun holder sig i form ved løb, flirter med danske drenge, går ind for ‘religionsfrihed’ og retten til at ‘gå med tørklæde eller lade være’. “Danmark skal være åbent for folk som Amira”

I virkelighedens verden er Amira ikke muslim. Hun hedder Klara-Maria Rønnebro, og er en 21-årig tidligere cheerleeder fra Nykøbing Falster. ‘Glad for at kunne dele det gode budskab’, kommenterer hun på Facebook. Suk.

ANNONSE

Mød Amira. Hun er ambitiøs, tager ansvar og arbejder hårdt. Hun vil Danmark.

Vi vil et frit samfund med religionsfrihed og frie valg – til at gå med tørklæde eller lade være. Det skal hverken staten eller mørkemænd diktere.

Danmark skal være åbent for folk som Amira, men lukket for dem, der ikke vil Danmark.”

Er du enig? Så del videoen, og lad flere danskere møde Amira inden valgdagen.” (Venstres Ungdom, 28. maj 2019)

Det er netop afsløret at den britiske regering efter terrorangreb arrangerer “spontane” sympatiaktioner fra muslimer, hvad enten det er imamer eller uddeling af roser. Men det hele er fup. Man har plakater klare for mindestunder der skal se spontane ud.

Det samme gæler Venstres Ungdom: Hvis det må en dansker til for at vise at unge muslimer “vil Danmark”, har man demonstreret at man 1) ikke kender nogen unge muslimer der vil være med og vise at de “vil Danmark” eller 2) endnu værre: At de ikke findes.

Manipulation er ødelæggende for den sidste rest af tillid der måtte findes, også i forhold til myndighederne og partierne.

Inspireret af Adidas-reklame og andet viser videon at “Amira” er sportslig.

At “Amira” bærer tørklæde hindrer ikke at hun flirter med en dansk dreng der viser krop.

Tørklæde og glede går godt sammen. “Amira” er en livsglad pige.

Men det hele er skuespil. På den måde demonstrer regeringspartiets ungdom at alt er facade. Der må en danske til for at vise at integreringen fungerer.

ANNONSE