Kopierede/fra hoften

Der skulle have været kollosalt fremmøde da pakistanere i Danmark holdt vælgermøde lørdags i Pakistan Society Denmark med Alternativets Shahzad Riaz og de radikales Abbas Razvi og Nadeem Farooq.  Det skriver  Shoaib Akram  fra Enhedslisten:

Pakistanske indvandrere har været enorme bidragsydere til Danmarks industrielle udvikling og vækst siden slut-tredserne/start-halvfjerserne.

I lørdags afholdte Pakistan Society Denmark, traditionen tro, et vælgermøde (Det andet vælgermøde på under en måned afholdt af PSD, pga den bekymrende udvikling, på den politiske scene).

Den Superdygtige DanskPakistanske folketingskandidat Shahzad Riaz fra Alternativet og den mega erfarne folketingskandidat Abbas Razvi fra Radikal Venstre og tidligere folketingsmedlem og nuværende EP-kandidat Nadeem Farooq, også fra RV, var til stede og fremlagde hver især deres politiske visioner.
Fremmødet var kolossalt, og blev som sædvanligt ved alle PSDs møder afsluttet med lækker mad.

Facebook

 

ANNONSE