Nyt

Naser Khader er på valgrundfart og ved et stop i Ringsted lod Khader sig fotografere med en hvad han kalder sig “kurdisk chauffør”.

Jeg mødte også en kurdisk buschauffør i Ringsted (foto2), der sagde: “Jeg er enig med dig. Jeg knokler på mit arbejde, men jeg kan godt mærke, når nogle danskere ser mærkeligt på mig – men det er på grund af de andre; dem af mine naboer, der siger “fuck Danmark””. Han var han også træt af de ekstreme grupper, tiltagende vold og social kontrol og ønskede at der kom styr på den udvikling. Han støtter mange af de stramninger vi har lavet, men var træt af, at udlændingedebatten fylder så meget op til valget. 
Det er synd for buschaufføren, at det skal gå ud over ham, at der er andre med samme baggrund, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt eller bidrage.

Khader lod sig fotografere med manden og uploadede billedet.

Senere forsviner billeder dog og så skriver Khader, at han er blevet informeret om, at manden på fotoet viser det tyrkiske ulvetegn som den ekstreme organisationer De Grå Ulve bruger:

OBS! En vigtig opdatering: Flere tyrkiske venner har gjort mig opmærksom på, at vores tyrkiske buschauffør viser ‘De Grå Ulves’ tegn (Bozkurt) – som tilhører ultra-nationalisterne og Erdogan-tilhængere. Jeg fjerner fotoet – beklager! Men fastholder, at vi overser de indvandrere, der vil Danmark og bidrager. Mange af dem stemmer blåt, da de selv er trætte af at se, at mange af deres egne udnytter det danske “godtroende” system.

https://www.facebook.com/NaserKhaderDanmark/photos/a.2000491183577592/2098989723727737/?type=3&theater

ANNONSE