Nyt

Der er nogen der mener den yderste venstrefløj er blevet klogere på udlændingepolitikken og her er måske svaret på den påstand. Pia Olsen fra Socialistisk Folkeparti mener Danmark årligt, år ud, år ind skal modtage 5.000 “flygtninge”

»Vi synes, vi skal tage 500 kvoteflygtninge om året. Vi ønsker, at man skal søge asyl fra FN-lejre syd for Middelhavet. Så kan vi åbne op for flere kvoteflygtninge. UNHCR mener, at Europa skal tage 500.000 om året, og det svarer til, at vi skal tage 4.500. Men det kræver en fælles europæisk flygtningepolitik,« siger hun.

»Vi forholder os til det konkrete forslag. Vi vil en humanistisk flygtningepolitik og en realistisk integrationspolitik. Vi skal have integrationen til at lykkes. Og vi har taget andre værltøjer op af kassen efter at flygtningene vandrede på motorvejene i 2015. Vi skal lykkes med det her, men det skal gøres på en humanistisk måde.

»Jeg synes, det er passe at tale om strammere og slappere. Jeg ønsker, at de mennesker bliver en del af det her samfund, de skal ikke være isolerede. Kvinderne skal ud på arbejdsmarkedet og være ligestillede med andre. Og vi skal have kontrol med hvor mange, der kommer til landet.«

»Vi skal have en integrationsminister, der fokuserer på de reelle problemer. Der er for mange unge mænd med ikke vestlig baggrund, der ikke får en uddannelse, mens de unge piger stormer frem. Kriminaliteten er for høj. Der skal laves socialpolitiske tiltag.«

BT

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria