Tavle

Det er efterhånden velkendt, at DR ‘s journalister elsker venstrefløjen og ideologien islam.

Her bekender en af Danmark Radios mest erfarne nyhedsjournalister og redaktører politisk kulør. Mette Munk har arbejdet i Danmarks Radios nyhedsafdeling i over 27 år.

Mette Munk har erfaring i DR som leder, journalist og redaktør, når det skal besluttes, hvilke nyheder licensbetalerne skal se og høre. Mette Munk er en central person, der har stor indflydelse på indholdet i Radio- og TV Avisen.

På Facebook deler Mette Munk gladeligt et opslag fra en muslimsk folketingskandidat fra Alternativet. Budskabet er, at tørklædet har en lang historie i vesten, så man skal som dansker slet ikke være bange for at omfavne det islamistiske tørklæde. Et shariasymbol, der vinder frem hver dag med den omfattende mellemøstlige indvandring.

Mette Munk er både fan af Alternativet og islams shariaregler om religiøs tildækning af kvinder.

I 27 år har Mette Munk hævet sin løn, som er finansieret af danske licensbetalere. Et forsigtigt bud er, at hun hos DR har tjent over 14 millioner licenskroner i løn (eksklusiv pension og feriepenge).

ANNONSE

Alle seerne og lytterne får Mette Munks egne ‘røde’ holdninger retur. Hver dag styrer hun som nyhedsredaktør, hvad seere og lyttere skal have af nyheder.

På med tørklædet – siger Mette Munk, Allah og DR Nyheder!

ANNONSE