Nyt

‘Aloha priser’, tequila til en tier og beach party 365 dage om året. Velkommen til LA Bar – stedet hvor justitsminister Søren Pape Poulsen ‘s forlovede kom i håndgemæng en helt almindelig hverdagsnat.

Sagen om den voldsomme konfrontation mellem Søren Papes latino-kæreste og en slovakisk mand, der ikke ønskede kurtisering klokken 03.30 en onsdag nat, skal nu prøves i højesteret.

Justitsministerens kommende ægtemand Josue Medina Vasquez er født i kommunisthimlen Venezuela, og hans onkel er præsident i Den Dominikanske Republik. En magtfuld onkel, der regnes som en af landets mest korrupte og kriminelle mænd. I Danmark er justitsministerens udkårne mest kendt for en køretur til Burger King i Viborg, hvor han var så fuld, at de burger-ansatte straks ringede til politiet, da Josue vaklede ud mod sin bil med en promille, der ville få både Bendtner og Lars Løkke til at være dybt misundelige.

Den 34-årige advokat fra Slovakiet, der stødte sammen med Josue Medina Vasquez, skal nu have sin værtshussag afprøvet i højesteret. Slovakken endte med at sidde fængslet i 50 dage og er dømt til udvisning af Danmark.

ANNONSE

Til sammenligning blev den muslimske imam Monzer Abdullah fra Hizb ut-Tahrir dømt for en uge siden. Han havde opfordret til at dræbe jøder foran en forsamling af hadske islamister i Hizb ut-Tahrir-moskeen Masjid al-Faruq i Heimdalsgade i København. Monzer Abdullah fik en betinget dom, hvor han slipper for fængsel … OG han bliver selvfølgelig ikke udvist af Danmark, men kan fortsætte sin imamgerning her i landet – senest ved Hizb ut-Tahrirs demonstration foran Christiansborg.

Til de nysgerrige, der ikke går i byen på tequilabar om natten på hverdag, så er her lidt billeder af den ‘Aloha-bar’, hvor Søren Papes forlovede var i det kærlige hjørne i maj 2018.

 

ANNONSE