Nyt

Justitsminister – Søren Pape Poulsen

En af de store historier torsdag en en sag der kunne og er skrevet utallige gange de seneste 15 år,  En såkaldt afsløring af en muslimsk organisation eller en iman der siger og mener ting som ikke passer ind i politikkernes verden og hvordan de mener muslimer skal tolke islam.

I dag er det så avisen Berlingske der skriver de er kommet i besiddelse af materiale der viser den i andre lande forbudte organisationen Hizb ut-Tahrir arbejder på at “undergrave demokratiet” og er imod “integration” af “muslimer” i “vestlige normer. Danskere kaldes “vantro”.

“Det fremgår af et ikke tidligere offentliggjort internt dokument fra Hizb ut Tahrir, som Berlingske er i besiddelse af. Dokumentet bærer titlen »Strategien for Arbejdet i Vesten« og beskriver, at Hizb ut-Tahrirs nedskrevne formål med at være i Danmark er at bekæmpe integration af herboende muslimer og udbrede organisationens ideologi og fortolkning af islam.

»[Det kræves af partiet Hizb ut-Tahrirs afdelinger i verden] at det er aktivt i bekæmpelsen af integration og assimilation i Vestens lave kultur og dens forfaldne værdier,« står der, hvorefter det i dokumentet konstateres, at »’Demokrati og friheder’ ikke er andet end en bedragerisk luftspejling, hvis uduelighed afsløres ved første rystelse«.”

Eller er der ikke noget nyt om organisationen som Rigsadvokaten tidligere har fastslået ikke kan forbydes. Både den socialdemokratiske Mattias Tesfaye og den radikale Carsten Nielsen er forargede og sidstnævnte “raser” endda.

ANNONSE

Søren Pape Poulsen er i samme tonelejre på sin Facebook hvor de sædvanlige fraser fyres af i afmagt over resultatet er egen slappe udlændingepolitik.

https://www.facebook.com/SorenPapePoulsen/posts/2531022380247375?__xts__[0]=68.ARAXpiEl8EkZcPtFoa1e8OT4LGEaCPupKMrcJyl5aeaBVSLclf6rLLKT84EBkPch0QfFQZ0CjdeybhkMdR9MXVh-k163QONxkEm9sW7M0eTmI7rF7SUOTne1wZq-7hi6qEiOPnCvdTS433eFD9Qcg–1p2EVKdwo-1uDa1toVcCuJDGmji1AT4uPJxochhfJCyjAMkxkX09drJemXruPgY3Zlxc2CzVj76q7gk_j1ZZ5eVLO652CGbm5u5kS5KLjsJa_Q7MUaP6sMRnYGasbjoyrFINGv9QzwrV1H6gL_p62dzA_Y7CsR3buHsCDLI_t2kgieLaq3jVhg12J87rvhKUXZw&__tn__=-R

Kilde:

Berlingske – Internt dokument afslører Hizb ut-Tahrirs strategi: »Bekæmpelse af integration i Vestens lave kultur og dens forfaldne værdier«

Berlingske – R-profil raser over internt dokument fra Hizb ut-Tahrir: De er latterlige og skal bekæmpes

ANNONSE