Kopierede/fra hoften

Uwe Max Jensen: Turban-Muhammed og Lars Hedegaard

En meningsmåling fra Wilke offentliggjort i Jyllands-Posten viser, at der er sket en hastig radikalisering blandt herboende muslimer. For 10 år siden mente 62 pct., at Koranen skal stå over Grundloven. Nu er det 77 pct., og holdningen er især på fremmarch blandt de unge. Langt størsteparten mener, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud. Det kan jo ikke overraske, for hvis de mente noget andet, ville de ikke være muslimer.

Det var så den integration, som de talende klasser bliver ved med at snakke om og kræve stadigt flere penge til.

På facebook bemærker Pernille Vermund, at vi “bør vi gøre alt, hvad der står i vores magt for med demokratiske midler at skubbe islam tilbage i privaten og sikre, at antallet af indvandrere fra de muslimske lande, som ikke vil tilpasse sig vores samfund, falder.”

Tillad mig at foreslå en forbedring: Det ville være bedre at skrive, at antallet af muslimer skal falde i stedet for at holde lemmen åben for dem, der vil tilpasse sig vores samfund. Det sidste er en umulig og ikke-eksisterende position. Er man muslim, MÅ man ikke tilpasse sig, men er af Allah pålagt den pligt at kæmpe for at omstyrte Grundloven, demokratiet, retsstaten og alt det andet.

ANNONSE

Hvis muslimer ikke bryder sig om opgaven, kan de holde op med at være muslimer og begynde at opføre sig ordentligt.

ANNONSE