Tavle

Sammen med en jævnaldrende ven tog jeg lørdag aften på bar i Århus. Jeg skulle spille 1/8-finale søndag formiddag, så valget faldt af praktiske årsager på ‘Hos Anders’ (Telefontorvet). Her var der live-musik og fuldt hus.

Vi faldt i snak med et par nydelige unge damer, begge synligt berusede, og jokede lidt med, at de var på alder med min datter. 20-årige E. fortalte, at hun arbejdede i en tøjforretning i City Vest (Brabrand, Århus V), og jeg pointerede henkastet, at det var midt i multikulturen. Spontant lød det fra hende: ‘Jeg hader de fucking perkere’. ‘De snyder, de stjæler, de lugter’, og sådan fortsatte hun i flere minutter, nærmest spyttende.

Jeg var målløs. Min røde ven, fortalte at jeg er medlem af Nye Borgerlige, og ikke ligefrem begejstret for det multikulturelle samfund. ‘De er jo racister!’, lød det så nu. Adspurgt om hvem hun så ville stemme på, svarede hun ‘Enhedslisten eller Alternativet’, og lidt senere ‘Socialdemokraterne eller DF’.

ANNONSE

Masseindvandringen ændrer Danmark til det værre, men selv uden fortløbende islamisering ville det være op ad bakke…

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria