Kommentar

Fyens Stiftstidende, 14. September 2021, 1. Sektion, s. 12, udsnit

Forrige weekend var den store af mine drenge i byen i Århus, og han begynder så småt at opleve masseindvandringens bagsider. I en kø foran et diskotek, snød tre somaliere sig foran, og da han prikkede den ene på skulderen og høfligt påpegede, at de skulle bag i køen, blev han skubbet og truet på livet. En ven kom til, og det forblev ved truslerne. De forlod dog køen, for ikke at risikere yderligere med somalierne, der ringede efter forstærkning. Her er jeg nok mere en bekymret far, end en højreorienteret kulturkriger. Jeg har kun to drenge.

Her en succeshistorie fra Fyn. Somalierne Sahal Jaafe, Abdi Ismail Adan-Guud og Khalid Ali Osman fik en udvisningsdom for et gruppeoverfald på en 26-årig pædagogmedhjælper. Fra Fyens.dk – Dobbeltstraf og udvisning til Somalia: Fem unge fik hårde domme for brutalt overfald i Vollsmose.

“De fem mænd blev dømt for at have deltaget i et brutalt gruppe-overfald på en dengang 26-årig pædagogmedhjælper, der måneden forinden havde meldt den ene af mændene til politiet og stod foran at skulle vidne i retten mod samme mand. …

Både Sahal Jaafe, Abdi Ismail Adan-Guud og Khalid Ali Osman blev samtidigt dømt til udvisning til Somalia efter endt afsoning. Sahal og Khalid med et indrejseforbud for bestandig, mens dommen lød på udvisning med et indrejseforbud i seks år for Abdi Ismail Adan-Guud. De tre ankede alle dommen til landsretten på stedet, mens forsvarerne for Ali Khalif og Abdilkamil Abdullah måtte vente med at tage en beslutning, da deres klienter ikke var mødt op i retten mandag.”

“I forbindelse med sin vidneforklaring pegede pædagogmedhjælperen på, hvordan alle deltog i overfaldet og var som en flok hyæner om et bytte. Og den forklaring lagde retten stor vægt på, lød det fra retsformand Kirsten Mathiesen, da hun læste den enstemmige kendelse op.” (Fyens.dk, 8. september 2021)

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag