Nyt

Trillegårdsbandens logo ved Fakta, Kappelvænget, 2008

Tre ‘unge’ fra Trillegården var onsdag i retten i Århus, for at vidne i en drabssag relateret til konflikter mellem århusianske indvandrerbander. De undsagde tidligere forklaring om, at det var en 30-årig mand der skød, og fortæller, at de var blevet instrueret af en imam, der havde talt med afdødes far.

‘Vidnet og imamen mødtes ved en lokal moské’, skriver BT, og uddyber – Flere vidner trækker deres forklaringer tilbage – alle blev overbevist af imam.

“‘Han fortæller mig, at det er xx (den 30-årige tiltalte, red.), der har gjort det. Hvis vi ikke går ind og vidner, så ryger vi direkte i helvede og får et langt og ulykkeligt liv,’ lød det fra et af de andre vidner, da han som den første afgav sin forklaring. …

‘…imamen og faren havde hørt, at det var ham, der gjorde det,’ lød det fra vidnet…”

ANNONSE