Kopierede/fra hoften

Selv liberalisterne begynder så småt at forstå, at humanistiske floskler om individets ukrænkelighed ikke nødvendigvis giver de bedste rammer for et trygt voksenliv. Tidligere LAU-formand Alex Vanopslagh på Facebook.

“Mellem jul og nytår havde jeg en træls oplevelse. Jeg sad i toget mellem Herning og Silkeborg og legede med min søn. Jeg var – indrømmet – ganske uopmærksom på mine ting, og da jeg skal stige ud af toget, opdager jeg, at min taske med computer, iPad og hele pivtøjet er blevet stjålet.

Jeg skynder mig at bruge ‘Find my iPad’-funktionen, og det viser sig, at mine ting er ude hos – surprise surprise – udrejsecenter Kærshovedgaard. I ved, derude hvor udviste og kriminelle asylansøgere bor, som dele af venstrefløjen synes, det er åh så synd for, hvis vi sender dem ud på den øde ø Lindholm.

Det hele ender lykkeligt – takket være nogle dygtige lokalbetjente og ikke mindst en god portion held, får jeg fat i mine ting igen. Det er der ingen grund til at gøre et større nummer ud af, tænker jeg.

I aften kan jeg så læse på Berlingske, at de udviste, kriminelle flygtninge fra Kærshovedgaard, der flyttes til øen Lindholm, vil have mulighed for at rejse til fastlandet flere gange dagligt – og de vil gudhjælpemig endda få tilskud til at få råd til færgebilletten. …

Der må kunne findes en bedre balance mellem hensynet til konventionerne og hensynet til samfundet som helhed.”

ANNONSE