Nyt

Josephine Fock

Den tidligere medstifter af  Alternativet Josphine Fock der nu er direktør i lobbyorganisationen Dansk Flygtningehjælp skriver i et blogindlæg på Jp.dk, at det er “flygtninge” der nu betale det hun kalder “prisen” for finansloven.

Fock skriver deres organisation bliver “kimet” ned af såkaldte “flygtninge” der skulle være “bange for”, at blive sendt hjem til deres hjemlande.

Selvom Fock erkender Finansloven ikke kan sende dem hjem er personen forarget over, at asyl fremover ikke i alle tilfælde betyder vedvarende ophol selvom det netop er definationen af “asyl”.

“Det er uheldigt, hvis flygtninge i fremtiden kommer til at være i Danmark uden mulighed for at kunne integrere sig og ender med at blive stemplet som midlertidige uønskede borgere og ikke som en ny velfungerende dansker.”

skriver Fock.

Men der er jo netop ikke noget der hindrer udlændinge i at tilpasse sig kulturelt og finde sig et job selvom det ikke er for evigt de skal være i Danmark.

ANNONSE

Meningen med asyl er jo på ingen måde at omgå reglerne for indvandring, selvom det har være den førte politik i årevis.

Men det kommer Josephine Fock ikke ind på.

“Finanslovsaftalen, som bliver vedtaget i dag, er gennemsyret af, at det endnu en gang er flygtninge, der betaler prisen. Midlertidigheden, og de fatale konsekvenser det kan få, ryster de frivillige og bremser for integrationen”

Blog

ANNONSE