Nyt

Arkivfoto

Sagen om jijadisterne der blev fundet skyldige i planer om en terrormaskakre mod “vantro” i Melbourne som vi omtalte i går er helt forbigået på Ekstra Bladets side i dag

Sagen omtalte vi her:

Jihadister grinede fjoget da de fik dom for planlagt terror-massakre i Melbourne 

Omvendt har Ektstra Bladet brugt hele to artikler til en påstået Hani Ali der går med niqab.

I en billedtekst hedder det på Ekstra Bladet at:

Hani Ali vil ikke opfattes som et sexobjekt, når hun går i byen for at handle: – Men jeg tager da makeup på og gør mig pæn, hvis jeg er til brylupper og der kun er kvinder til stede. I de situationer er jeg absolut forfængelig med mit udseende.

Artiklen er skrevet af Torsten Ruus, men af samme fremgår det at:

TV-debatoplægget med Hani Ali er produceret af Gorilla Media. Det er et prisbelønnet reklame- og produktionsselskab baseret i København.

Firmaet er dedikeret til at skabe positiv forandring ved hjælp af online-indhold. Gorilla Media er mest kendte for sine virale og kontroversielle kampagner som ‘#Jegerdansk’ og ‘#Askfirst’.

Gorilla Media samarbejdede med Ekstra Bladet i sommerens kampagnen NYDANMARK. Her var det målet at give mulighed for kritiske samtaler, refleksioner og debat, men på en mere respektfuld og konstruktiv måde, end hvad der er blevet normen i Danmark.

Nu tager Ekstra Bladet den handske op igen med en række debatoplæg og artikler om danskere, der har modet og entusiasmen til at blande sig.

Artiklen fremstiller den påståede kvinde som forfulgt og der er reelt ingen kritiske spørgsmål til personen som skulle være kommet til Danmark som “krigsflygtning”.

Torsten Ruus har tidligere omtalt Donald Trumpf politik om kontrol af indvandring fra muslimske lande som at:

Nigel Farage blev den første britiske politiker til at ønske Donald Trump tillykke med valgsejren. Han benyttede også lejligheden til at udtrykke forståelse for Trumps ambitioner om at beskytte USA’s grænser mod mexicansk indvandring med mure og gøre livet surt for muslimer ‘over there’.

Ekstra Bladet – Forfulgt brexit-konge: Jeg frygter for mit liv

Ekstra Bladet 15.11.2018 – Gade-overfald mod gymnasiepige: Danmark sætter mig i bås med tyve og mordere

Ekstra Blader 15.11-2018 – V-ordfører om kvinder i niqab: De går som slaver gennem gaderne

Senere på aftenen har der været en chat med personen der har udløst under tyve spørgsmål. Omvendt har artiklen givet en shitstorm på avisens Facebookside mod den tildækkede person.

ANNONSE

Mest læst

Servicemeddelelse

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid