Kommentar

Optøjer i Saint Denis i Paris i forbindelse med “affaire Theo”

Det er særdeles prisværdigt, at forlaget Ellekær nu har oversat og udgivet den engelske samfundsforsker og kommentator Douglas Murrays fine, men deprimerende bog om Europas undergang, som finder sted for øjnene af os. Murray er begavet, vidende og velformuleret, men først og fremmest har han i modsætning til de fleste europæiske intellektuelle modet til at se sandheden i øjnene.

Den er sådan set ikke så vanskelig at få øje på, så selv folk med en såkaldt højere uddannelse burde kunne se og forstå, at de vesteuropæiske nationer i disse år er udsat for voldsomme negative forandringer som følge af den massive indvandring af muslimer fra Mellemøsten, Pakistan og Nordafrika.

Enhver, der følger med i andre medier end DR, TV2 og de danske aviser, ved, at masseimporten af muslimer til Danmark og andre vesteuropæiske lande allerede har tilføjet disse lande omfattende skade, og at omkostningerne bare stiger og stiger. Alene de direkte økonomiske udgifter beløber sig nu for Danmarks vedkommende til over 80 milliarder kr. om året.

ANNONSE

Retstilstanden og borgernes sikkerhed i de vesteuropæiske stater er blevet stærkt forringet som følge af den voldskultur, tilvandrerne har medbragt og givet videre til deres børn. I Danmark er skyderi på åben gade, knivstikkeri og grove overfald på uskyldige nu en del af normalbilledet. Politiet, retssystemet og fængselsvæsenet er hårdt belastet af al den importerede kriminalitet.

Den velfærdsstat, som ikke mindst den nu ældre del af befolkningen har opbygget, eroderer. Pengene kan jo kun bruges én gang, og når de først er brugt på at holde de fremmede i skak og forsørge dem, må de ældre på plejehjemmene tisse i sengen, da der ikke er penge til ordentlig pleje af dem, der byggede riget.

Reelt er store områder i de europæiske storbyer for længst uden for myndighedernes kontrol. De ansvarlige for politi og efterretningstjenester i Tyskland, Frankrig, Italien og England har i årevis advaret deres regeringer om situationens alvor. Alligevel har de ledende politikere ikke alene ladet stå til, men har aktivt bidraget til en forværring af katastrofen. Den tyske kansler Angela Merkel er i særklasse skyldig som følge af hendes komplet uansvarlige åbning af Tysklands grænser i 2015. Den svenske konservative regering, støttet af Socialdemokratiet, er på mange måder værre. Men stort set alle vesteuropæiske regeringer har demonstreret deres inkompetence.

Murray placerer da også ansvaret for denne misere hos den herskende klasse af politikere, eksperter og mediemoguler. Denne klasse har ført en politik, baseret på illusioner, og har fortsat ikke vist tegn på, at den forstår katastrofens omfang. Den har fedtet for islam, den har hetzet mod de personer, der har sat sig ind i tingene og offentliggjort deres viden, og den har (mis)brugt retsvæsenet til at lukke munden på de formastelige.

Der er heldigvis et oprør i gang mod den permanente klasses og EU-kommissionens skalten og valten med de vesteuropæiske nationers skæbne. Oprøret kommer nedefra i de vesteuropæiske befolkninger. De hidtil så lydige tyskere har reelt kasseret Angela Merkel og hendes politik. Og en række østeuropæiske lande har for længst erklæret, at de ikke længere vil danse efter Merkels og Junckers pibe. I Østrig og Italien er der kommet regeringer til magten, som har en realistisk opfattelse af truslen fra islam og muslimsk masseindvandring.

Køb og læs denne vigtige bog for at forstå årsagerne til den ødelæggende politik, den vesteuropæiske herskende klasse har ansvaret for.

 

ANNONSE