Nyt

 

Som vi tidligere har skrevet er der ikke lukket af ved grænsen mod Tyrkiet hvor der igen opleves et stigende pres.

Søndag – hundredvis af migranter krydser grænsen fra Tyrkiet til Grækenland

I måneden før var der registreret 1.658 ankomster.

Migrantsmuglere krydser floden Evros der danner en naturlig grænse til Tyrkiet som en af vejene til at komme mod central- og Nordeuropa. Andre veje er over Adriaterhavet til Italien eller over den ellers spærrede Balkanrute.

Dertil advarer den østrigske regering søndag at der på Balkan er op mod 40.000 migranter der ønsker at komme videre mod nord. Disse vurderes at kunne planlægge brug af Vestbalkanruten over Albanien og Bosnien. Udenrigsminister Karin Kneissel lagde vægt på der ikke skal ske en gentagelse af situationen i 2015/2016 og at man vil sikre grænseovergangene.

NÖN.at (Østrig)

Focus

ANNONSE