Nyt

Politiet i Bayern kontrollerer biler ved et chekpoint langs motorvejen på den tysk-østrigske grænse ved Freilassing. Grænsepersonalet er vel vidende om at mange, til trods for deres anstrengelser, klarer at komme ubemærket ind i Tyskland. Hvilken indvirkning har det på deres arbejdsglæde? 

 

Ifølge en intern rapport fra EU-kommissionen er den illegale indvandring til Tyskland større end hidtil antaget. Hver dag søger 460 personer asyl. En demografisk revolution pågår uden at det bemærkes.

Omfanget af den illegale indvandring til Tyskland er større end det, som hidtil er blevet anslået. Det fremgår af en intern rapport fra EU-kommissionen som Die Welt har fået i hænde.

ANNONSE

Ifølge rapporten søger hver dag i gennemsnit 460 personer om asyl i Tyskland, hvilket er mere end den officielle indvandringsstatistik skulle tilsige, skriver den tyske avis. Forklaringen kan vanskeligt være nogen anden end at der sker mange uregistrerede grænsepassager, noget en anonym tjenestemand i det tyske indenrigsministerium bekræfter.

Men sikre oplysninger om omfanget er «seriøst ikke muligt». Man går ud fra at antallet af førstegangs asylsøgende giver det «mest pålidelige» billede af den migration, som finder sted.

Omfanget er rigtignok mindre end under exodus i 2015, da i størrelsesordenen en million asylsøgere kom til Tyskland efter at Angela Merkel tilsidesatte alle normale spilleregler. Men en daglig tilstrømning på 460 personer vil alligevel udgøre næsten 170.000 personer på et år, et antal som svarer til et sted mellem hver fjerde og hver femte nyfødte i Tyskland.

Totalt 124.405 førstegangsansøgninger om asyl forelå indtil begyndelsen af oktober i år.

De vigtigste ophavslande er ifølge EU-kommissionen Syrien, Irak, Nigeria, Afghanistan, Tyrkiet og Iran.

Indenrigsministeriet oplyser, at falske dokumenter spiller «en betragtelig rolle» i den ulovlige mennesketrafik.

Trafikken over den centrale del af Middelhavet er nu i det store og hele ophørt, mens den vestlige del af Middelhavet er blevet den nye hovedindfaldsport til Europa. Men også over Balkan er der stigende trafik:

Sikkerhedsmyndighederne har for nylig observeret, at migrationsvejene langs Balkan-ruten er en smule forandret. Allerede ved årets begyndelse var der opstået en rute fra Grækenland til Albanien. Siden foråret har også et næsten kontinuerligt stigende antal migranter krydset grænsen mellem Grækenland og Makedonien. Myndighederne har for nylig optalt omkring 500 personer om ugen –også her går grænsepersonalet ud fra klart højere mørketal.

For den, der følger med i nyhederne om migrationen i medierne rundt omkring i Europa, kommer EU-kommissionens rapport ikke som nogen overraskelse. Det er i grunden bare at lægge to og to sammen. Det er netop det, Kommissionen gør i rapporten, men den ønsker åbenbart ingen offentlighed om sagen.

Den demografiske revolution i Europa pågår således ufortrødent uden nogen større omtale. Europæerne er mest optaget af brød og skuespil– helt til de ikke kender deres eget land igen.

 

Støtt Document

Vi sætter stor pris på om du kan give et månedligt beløb. Dette giver os en forudsigelig indtægt og gør os i stand til at publicere mere og bedre.

 

Køb Christopher Caldwells «Betraktninger over revolusjonen i Europa – innvandring, islam og Vesten» fra Document Forlag her.

ANNONSE