Nyt

Tysklands efterretningstjeneste har fremlagt deres rapport for 2017. Antallet af ekstremister i Tyskland er enormt og stigende. Indenrigsminister Seehofer siger det lige ud: “Vi har på intet område tingene under kontrol.” Seehofer vil derfor have, at Merkel øger antallet af deportationer.

Ikke mindst vidner disse tal over potentielle voldelige salafister om et Tyskland i frit fald:

4,500 i 2012

5,500 i 2013

7,000 i 2014

8.350 i 2015

9,700 i 2016

10,800 i 2017

Af tallene ser vi, at gruppen stiger med minimum 1,000 personer per år. Ifølge myndighederne regner man med at 1,900 af disse salafister har «islamistisk terrorpotentiale», en stigning på 200 fra 2016 til 2017.

Som bekendt kræver det omkring 25 ansatte for at kunne overvåge én person døgnet rundt. Skulle alle disse over 10 000 potentielle volds-/terrorelementer overvåges på en måde som fuldt ud ville betrygge det tyske samfund, snakker vi dermed om behov for et sikkerhedsmandskab på rundt regnet 250 000 ansatte, altså allerede i dag fuldstændig urealistisk.

ANNONSE

Alle kan se at dette ikke holder. Og man behøver heller ikke være raketfysiker for at forstå, at tingenes tilstand vil forværres de kommende år. En islamisk reformation er lige så urealistisk i dag som da Rushdie blev lyst i band, eller som da berbere og arabere indtog den iberiske halvø i 711. Tilmed ved vi at den muslimske befolkning i Vesteuropa er ung, hvilket vil betyde at antallet af unge, som vil vælge at vende det tyske demokrati ryggen, vil stige i tiden som kommer. For har man en vis mængde muslimer, vil en vis andel være islamistiske og/eller jihadistiske. Sådan er mønsteret i hele Vesten.

Sikkerhedstjenesten siger at blandt salafisterne vil man finde en «flydende» overgang mellem det politiske og den voldelige jihad. Salafisterne udpeges endvidere som den største islamistiske gruppe i landet.

«Vi har ikke kontrol på et eneste område»

Og som om ikke dette var nok: Tyskland døjer også med en voldelig venstrefløj og med voldsparate nynazister. Det er dette trekløver som får indenrigsminister Horst Seehofer til at udtale: «Vi har på intet område tingene under kontrol.»

Antallet af højreekstreme var i 23,100 personer i 2016. I 2017 opjusteret til 24,000. Af disse anses 12,700 for at være voldsparate. Man så en nedgang i antallet af højreekstreme forbrydelser fra 2016 til 2017, henholdsvis 22,471 mod 19,467. Nedgangen kan skyldes færre asylankomster.

De venstreekstreme tal steg i samme periode med 1,000 personer, til 29,500. Antallet af forbrydelser begået blandt disse personer steg fra 5,230 i 2016 til 6,393 i 2017. Stigningen ses i sammenhæng med at G-20-mødet blev afholdt i Hamburg i fjor.

Den generelle tendens er ifølge sikkerhedstjenesten at flere og flere i Tyskland «tiltrækkes af ekstremistiske ideologier». Antallet steg med ni procent i fjor, til 126 000 ekstremister. «Dette er efter min mening et meget højt tal», sagde sikkerhedschef Hans-Georg Maaßen da årsrapporten blev lagt frem på en pressekonference.

Sikkerhedstjenesten udpeger på samme måde islamisk ekstremisme som den største trussel mod det tyske samfund. Det er samme konklusion man ser fra PST i Norge og andre sikkerhedstjenester i Vesteuropa. Derfor beder Seehofer Angela Merkel om at sætte farten op i antallet af deportationer.

Seehofer: «Wir haben in keinem Bereich die Dinge im Griff» 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE