Kommentar

De ankommer med sygdomme, som vi aldrig før har set i Danmark eller som vi tidligere har elimineret. Det kan være farlige luftvejssygdomme, infektionssygdomme, eksempelvis mæslinger, syfilis, Aids og turberkulose.

For ikke at tale om, at en stor del af deres børn ender hos plejefamilier, da de er aggressive, har svært ved at begå sig i vore skoler, og lider af andre adfærdsvanskeligheder. En udgift, der årligt koster os hundrede af millioner af kroner. 

Hvorfor?

Ja, jeg tør dårligt nok skrive det. Men mange af dem er ikke de hurtigste knallerter på molen – grundet indavl via ”fætre og kusine-ægteskaber”. Et fænomen, som vi vestlige også kender fra de europæiske kongefamilier, som giftede sig med slægtninge. Resultat: De blev hamrende skøre.

ANNONSE

Det samme ser vi nu med mange af vore muslimske indvandrere. 

Men ingen tør tale højt om det faktum. Og ingen offentlige instanser tør gå ud og fortælle os præcis, hvad disse mennesker qua deres sygdomme eller indavl koster danske skatteydere.

Deres adfærd giver også utryghed på danske hospitaler.

Som kendt frihedskæmper modtager jeg mange ulykkelige historier fra folk i alle samfundslag fra hele Danmark – også fra læger og sygeplejersker, der fortæller mig anonymt om deres trælsomme hverdag med muslimsk personale, der ikke vil give hånd til deres patienter. Danskere, der nægter at lade sig undersøge af tørklædte, muslimske sygeplejersker eller nægter at lade sig undersøge at muslimske læger, der end ikke taler det danske sprog. Eller muslimske storfamilier, der nægter at forlade deres pårørende, når besøgstiden er forbi, men bliver truende og chikanerende. Etc.

Kort sagt, mange muslimske læger/sygeplejesker og muslimske pårørende har ingen respekt for det danske sygehusvæsen.

Det kalder jeg racisme. For disse religiøse tosser mener, at de ud fra deres religion kan de te sig som de vil overfor os ”vantro” – der i øvrigt betaler deres lønninger og deres trofællers behandlinger. 

Aldrig viser de taknemmelighed, aldrig bare et tak, men kun utak, hån og tilsvining til et dansk sygehusvæsen, der kun vil dem det godt. 

Naturligvis kan vi ikke skære alle muslimer over en kam, men jeg har da personligt aldrig oplevet, at etniske danskere eller andre indvandrergrupper opfører sig på samme måde på sygehuse.

Men selv vor borgerlige regering tier om dette kæmpemæssige problem. For den har underkastet sig EU, der tillader selv skrupskøre, religiøse eller krigeriske muslimer fri adgang til Danmark. 

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Læs også