Nyt

For nylig skev om vi om den lange strid om migranterne på kystvagtskibet Diciotti og hvor den italienske regering afviste, at tage imod migranterne der selv havde afvist at blive samlet op af Maltas kystvagt.

Migranter fik deres vilje – kan forlade Diciotti – Irland, Albanien og den katolske kirke tager dem

Efter længere strid var der forskellige lande der tilbød at tage imod migranterne. Den katolske kirkes biskopper i Italien tilbød også at tage imod migranter. Nu er 40 af dem forduftet og gået under jorden. Det oplyser det italienske indenrigsministerium.

“Disse migranter var så fortvivlede, at de afviste sikkert ophold og forplejning for at drage et andet sted hen. Dette bevidner, at migranter der ankommer i Italien ikke altid flygter fra krig og sult”

siger Stefano Candiani og Nicola Molteni der begge er politikere fra patiet Lega i en pressemeddelelse.

Kleine Zeitung (Østrig)

ANNONSE