Nyt

I går skrev vi om den seneste konflikt når der driver migranter rundt i farvandet mellem Italien og Malta.

Ny migrantkonflikt – 177 migranter strandet på italiensk kystvagtskib – ville ikke til Malta

Selvom Italiens indenrigsminister Matteo Salvini udtalte, at migranterne ikke skulle i land i Italien og de enten skulle tilbage til Afrika eller var Maltas ansvar, endte det alligevel med, at kystvagtskibet “Diciotti” her mandag aften kan anløbe havn i Catania på Sicilien.

Det oplyser Italiens trafikminister Danilo Toninelli på twitter. Han krævede dog, at resten af Europa tog deres andel af migranterne. Hvordan man skal håndtere dem og sende dem retur fremgår det ikke. Situation er stadig sådan, at kommer migranterne i både og undslipper kystvagter i Tunesien og Libyen, så er vejen fri til Europa, selvom trafikken på Italiensruten er kraftigt faldende er grænserne ikke sikre.

Kleine Zeitung (Østrig) – Schiff mit 177 Flüchtlingen darf auf Sizilien anlegen

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte