Kunstbilde

Fotografen Massimo Leardini er født 1959 i Cattolica, Italia. Siden 1987 har han vært bosatt i Norge. Fra 17. august til 9. september viser Galleri Balder, Riddervolds gate 9 i Oslo, hans utstilling Iselin, en samling svart/hvitt studier av en kvinnelig modell i friluft. Bildene er også utgitt som bok.

I galleriets presentasjon kan vi lese:

In Iselin, Massimo Leardini`s latest exhibition and book he presents a series of intimate portraits of norwegian model Iselin Steiro. Through its visual language and aesthetic sense, the human body is portrayed in harmony with the Scandinavian landscape. Placing the integrity of his work above everything else, Leardini is never willing to compromise on his vision, and these images successfully create a timeless story of female adoration and empowerment – no clothes, no barriers, no messing !

ANNONSE

Læs også

Læs også