Nyt

Som vi har fortalt de seneste dage er skibet “Open Arms” nu i klar fart væk fra Libyen med de 87 migranter de samlede op omkring slutningen af juli måned og som de den 2. august skrev ikke have en havn der ville optage dem.

Opdatering – Pro Open Arms har allerede samlet 87 migranter op – 135 tunesere ankommer i Italien

Nu skriver Proactive Open Arms på deres twitterprofil, at de forventer at skibet “Open Arms” anløber havn i Algeciras i Spanien om tre dage, altså på fredag. Der vil således været gået en uge samt op mod to døgn siden de samlede migranterne op og til de kommer i land helt ovre ved Gibraltarstrædet.

Organisationen beklager sig også over mulig mangel på fødevare på skibet.

Det må forventes de igen tager afsted efter eventuel udskiftning af crew og tankning og eventuelle reperationer.

Algeciras er også den senere tid blevet modtagecenter for migranter der kommer direkte til Europa over Spanienruten.

 

ANNONSE