Nyt

Den radikale politiker er enig med sin partifælle og lobbyist Christian Friis Bach fra Dansk Flygtningehjælp. Som vi skrev forleden mener Christian Friis Bach tiden er inde til, at modtage flere . Udtalelserne kommer efter oplysninger om asyltalene er faldende.

Lobbyist – “Danmark kan tage flere flygtninge”

På Facebook skriver hun:

Det er derfor også nu, at regeringen skal bevise, at det ikke bare var varm luft, da den talte om at prioritere nærområderne og de svageste flygtninge. Udviklingsbistanden skal genoprettes og Danmark skal igen tage imod kvoteflygtninge!

Dansk Folkeparti vil helt sikkert sætte sig imod. Derfor bliver det også en test af, hvor meget regeringen vil kompromitere sin egen troværdighed og moral for at gøre sig lækker for Dansk Folkeparti. Det samme gælder i øvrigt for Socialdemokratiet.

Like eller del, hvis du også mener, at Danmark skal genoprette udviklingsbistanden og åbne for kvoteflygtninge!

https://www.facebook.com/zeniastampe/posts/2277873828895439

Dette selvom Danmark siden den seneste krise reelt startede har modtaget over 47.000:

47.584 har fået opholdstilladelse siden 2013 – Ritzau “glemmer” familiesammenføringer

ANNONSE