Kopierede/fra hoften

Felice Boselli (1650-1730) Flået hode af en ung tyr (Statens Museum for Kunst)

Ikke til andet end at gøre andre modløse.

Efter 40 års trommelid af løgn og propaganda om islams velsignelser er det underligt, at der overhovedet findes danskere, der kan tænke sig om. Mange af dem har betalt en dyr pris for at have sagt sandheden. Alligevel er de blevet ved.

Vi har tilmed fået et politisk parti, der for første gang i årtier taler om, at vi har et fædreland, og jeg håber, at Nye Borgerlige holder kursen.

Det burde være enkelt at forklare.

Man kan ikke fylde landet med fremmede og forvente, at Danmark forbliver dansk. Overflytter man Mellemøsten eller Afrika til landet, bliver det som Mellemøsten og Afrika (blot lidt koldere), og danskerne ender som en forfulgt minoritet. Det tror jeg godt, at man kan få de fleste til at indse. Hvordan skulle man ellers forklare, at bl.a. tyskere og italienere er begyndt at stemme på nationaltsindede partier?

Det største problem er, at medierne, politikerne og resten af overklassen simpelthen ikke mener, at der er noget at forsvare.

Vi må gøre det enkelt: Skal vi have et fædreland, eller skal vi ikke?

Nu sidder Lars Løkke og fortæller Trump om de danske tab i Afghanistan. De kvinder og mænd, der gav livet for friheden, bør i sandhed hædres.

Men Merkel-manden er næppe den rette til at pynte sig med deres fjer.

Det håber jeg, at nogen vil fortælle ham, når vi alligevel skal have valgkamp.

ANNONSE