LEDER

Tanken om et nordisk samarbejde har været undervejs i flere år, og i løbet af foråret 2015 blev det konkret. Her er vi så. En dansk udgave af Document.no, der fremover vil udgøre en front mod politiske eksperimenter, der kan få alvorlige konsekvenser for den gennemsnitlige dansker. Problemerne er ikke unikke for Danmark, og kan samarbejde på tværs af grænserne give et mere solidt udgangspunkt for det der reelt er en fælles-europæisk kamp, så må det være sådan.

Vi har store planer, men alt afhænger af opbakningen. Økonomiske bidrag er essentielt, men alle kan understøtte projektet. Flere ser mere, og uden årvågne danskere der bidrager med tips eller billeder, så vil Document aldrig kunne dokumentere den udvikling massemedierne helst ikke vil sætte ord på.

Den norske webmaster arbejder stadig med siden, så ikke alt vil være optimalt i starten. Vi gør vores bedste.

På dagligt gensyn,

Kim Møller, redaktør Document.dk
Hans Rustad, redaktør Document.no, daglig leder Document.no A/S

ANNONSE