Nyt

Billedet: CIA-chef Brennan og fhv president Obama / Foto: Udsnit fra Wikimedia Commons

 

To uger før Trump blev indsat overleverede flere amerikanske efterretningsorganisationer en 15 siders rapport om russiske forsøg på at påvirke valget til fordel for Trump.

Det var denne rapport – Assessing Russian Activities and Intentions in Recent US Elections – som rejste problemstillingen, om russerne kunne have forsøgt at påvirket valget til fordel for Trump.

CIA, NSA og FBI stod samlet bag rapporten, hvilket var uden sidestykke.

Men allerede dengang var der folk som mente, at der var noget som ikke stemte.

Nu har efterretningskomitéen i Senatet indkaldt til en høring bag lukkede døre for at grave i forarbejdet til rapporten.

Man kan tænke sig, at det er afsløringen af fiflerier omkring Steele-rapporten, som ligger bag. Det viste sig at der var en hel håndfuld som trak i de tråde, som nu er trevlet op: Hillary Clinton og Demokraterne betalte for en rapport, som FBI brugte til at få godkendt en overvågning af Trump-lejren. Og efterforskningen er ikke slut med det. FBI kan også have placeret en spion i Trump-lejren.

Det er på denne baggrund, at Senats-komiteen næste onsdag vil afhøre James Comey, Mike Rogers, James Clapper og John Brennan.

Senate to scrutinize initial intel report concluding Russia meddled in election to boost Trump

 

 

 

ANNONSE