Nyt

 

Skoler i Oslo-området oplever at der dukker ukendte biler op. Det er kriminelle som er på «fisketur».

– I år har det været flere biler, som har opsøgt forskellige skoler på Romerike. Disse biler er tilknyttet bandemiljøerne i Oslo. Vi frygter, at dette drejer sig om narkotikahandel og at der rekrutteres unge fra videregående skoler til kriminel aktivitet.

Det siger politibetjent Kai-Arne Kjøbli, som arbejder i politidistrikts Øst forebyggende enhed. Han besøger ofte skolerne på Romerike.

På Strømmen videregående uddannelsesinstitution med 1.100 elever på erhvervsfaglig linje, er rektor opmærksom på og bekymret over besøgene. Rektor Geir Lindblad fortæller, at de tager numrene på bilerne og sender dem til politiet. De får tilbagemelding om at de tilhører kriminelle i Oslo.

Fra Danmark er det kendt at en af de mest ekspansive bander, Loyal to Familia, opsøger skolerne og inviterer eleverne på café i skoletiden. Politiet ser yderst alvorligt på udviklingen.

Gjenger forsøker å rekruttere på skoler

 

 

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE