Nyt

Er det nødvendig at udvise udlændinge med dobbelt statsborgerskab på S-listen? lyder spørgsmålet i en meningsmåling på det franske nyhedsmagasins Le Point netside. 

Ja, siger ca. 95 procent af de godt 50.000 læsere, som har svaret.

S-listen er sikkerhedstjenesternes fortegnelse over personer i Frankrig, der vurderes som potentielle terrorister, og som omfatter mere end 15.000 radikaliserede islamister.

Det er selvfølgelig ikke dem alle, der har dobbelt statsborgerskap, men dersom Frankrigs regering skulle gøre alvor af dette ønske, som utvivlsomt deles af et overvældende flertal i befolkningen, ville det alligevel dreje sig om et stort antal personer.

Man kan trygt gå ud fra at det ikke vil kunne lade sig gennemføre via domstolsprocesser. Og Djævleøen ville ikke være stor nok til at huse dem alle sammen. Frankrig kunne måske finde anvendelse for sine besiddelser i Det indiske hav?

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE