Nyt

De forsvundne sms´er og e-mails mellem FBi-agent Peter Strzok og FBI-jurist Lisa Page er fundet, melder Fox News. Det er Michael Horowitz, der som intern undersøger har fundet meddelelserne.

FBI overleverede fredag nogle hundrede tekstmeddelelser til efterretningskomiteen i Repræsentanternes Hus. Der er dog i alt 50.000 meddelelser. Samtidig sagde FBI, at meddelelserne for perioden december til 17. maj er forsvundet pga. tekniske problemer med nogle nye Samsung-telefoner. Den undskyldning er der meget få, der tror på. Der findes mange måder man kan gendanne tabt stof på. Nu har den interne undersøger altså fundet meddelserne.

Det kan blive uhyre pinligt for FBI-ledelsen.

Det fremkom onsdag, at Peter Strzok havde skrevet i en meddelelse, at han ikke havde lyst til at blive medlem af Bob Muellers team, som efterforsker Russia collusion: Der er ”no there, there”, sagde Strzok. Hvilket betyder, at han ikke tror der er noget at finde. Strzok havde været inde over både Hillarys emailskandale og begyndelsen af Russia-historien. Han vidste, hvad han snakkede om.

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE