Kommentar

Thomas Larsen skriver i en kommentar til interviewet med Inger Støjberg at der er ved at ske en opvågnen til virkelighedens verden, også på venstrefløjen. Er det Ôzlem Sara Cekic han tænker på?

Cekics angreb på Støjberg er representativ, ikke bare for venstrefløjen, men for pressens holdning til politikere der tør at bryde med konsensus.

De representerer en trussel. En trussel mod den selvpålagte enighed der gør det mulig at køre videre som om alt er j orden.

Cekic angriber Støjberg med det våben som den store konsensus bekender sig til: Medmenneskeligheden. Den er uangribelig. Ufejlbar.

Cekic spidder Støjberg me den.

Præcis samme argument er anvendt mod Støjbergs norske modstykke: Sylvi Listhaug. Hun lod sig afbilde flydende i en redningsdragt i Middelhavet. Øjeblikkelig blev det udlagt som at hun latterliggjorde de der druknede. Det hjalp ikke hvad hun sa til sit forsvar. Det prellede af.

Vi der har været aktive på venstrefløjen kender teknikken. Den blev udviklet af bolsjevikene og er en speciel nedrig form for debat. Man går efter struben. Aldrig sag, men mennesket angribes, på en måde der sætter det ud af spil.

ANNONSE

Denne retorik er en studie i psykologisk terror. Man må ikke tro man kan retlede eller vejlede en slik debattant slik Jakob Elleman Jensen tror.

Det er en kill-operation Cekic er ude på.

Jeg ser at hun bliver belønnet af det offentlige Danmark med priser i øst og vest.

Det offentlige Danmark ønsker at blive bedraget.

Det er ikke tilfældig at Cekic er tidligere medlem av SF.

Thomas Larsen understreger at truslene kommer fra radikal islam. De fysiske ja. Men det er talskvinder som Cekic der legitimerer hadet og volden.

En politiker der glæder sig over at mennesker drukner, har han/hun ikke fortjent en “omgang”?

Så længe pressen ikke rykker ud og arresterer denne infame kritik er de medskyldige.

Det vil koste pressen og politikerne mange venner at lægge sig ud med de der baner vej for islam i Danmark og Europa. Men der er ingen vej udenom.

Hvis man fordømmer truslerne uden at fordømme retorikken som legitimerer dem, er ens ord virkningsløse.

 

Støjbergs opråb skal tages dødsensalvorligt

ANNONSE

4 svar til “En opvågnen til virkelighedens verden?”

 1. Karsten S siger:

  Özlem Cekic´ er konstant og hele tiden i radioen og åbenbart også i tv. Socialisterne hos DR og de øvrige main stream medier kan ikke komme sig over, at hun røg ud af folketinget ved sidste valg. Deres yndlings krammeper…. skal uden slinger hjælpes tilbage til FT.

 2. Glennie Sørensen siger:

  For ikke så længe siden, prøvede Cekic damen at få nogle kontrollører fyret for racisme mod hende og hendes mand, da de stoppede parret, da de prøvede at springe køen over til en messe, da damen mente at hun og manden havde krav på en bedre service end de andre i køen.. Men desværre for damen, så var der flere vidner der råbte op, da Cekic spillede offer i Extrabladet.. Prøv selv at tjekke historien…

 3. olesiggaardandersen siger:

  Fremtiden ser dyster ud, med mindre man er super-optimist. Jeg har ofte undret mig over, at jøderne ikke gik mere aktivt til modstand mod nazisterne I 30’erne. Men det er det samme, vi ser i dag: denne urealistiske optimisme, – ‘det går jo nok’… ‘ til sommer skinner solen igen, og fuglene synger’… ‘det er jo ikke værre, end at kvinderne kan begynde at gå med slør, og mændene kan lade skægget gro’… Når disse dramatiske demografiske ændringer sker tilstrækkeligt langsomt, opdager man det ikke eller vænner sig til det.

 4. Anne Dorte Wiberg siger:

  hvad har islm nogensinde givet en venligbo?