Nyt

Taastrupgårdsvej, Taastrup; Foto: Maps

Ekstra Bladet fortæller, at gerningsmanden blev anholdt dagen efter, da en årvågen lokal betjent tænkte, at signalementet – der kunne ‘passe på mange personer’, matchede med den anholdte somalier. En solid omgang ‘racial profiling’, der må få Sikandar Siddique til at gribe ud efter lugtesaltet. Han kan dog glæde sig over, at den 17-årige somaliske statsborger ikke engang fik en betinget udvisning, men blot den luftige ‘advarsel’. Han fik 3,5 års fængsel, og valgte at anke dommen til landsretten.

Fra EB.dk – Årvågen betjent afslører gerningsmand til grov voldtægt

“Om natten til den 31. maj var en 31-årig kvinde på vej hjem fra en tur i byen… da den 17-årige henvendte sig til kvinden og spurgte, om hun havde en cigaret.

– Hun giver ham en cigaret, hvorefter hun ringer til sin kæreste. Men gerningsmanden slår telefonen ud af hånden på hende, så den ryger ind i et krat, fortæller anklager Søren Yde Halse.

Kvinden går ind i krattet efter sin telefon.

Voldtægtsmanden følger efter og tvinger hende ned på knæ ved at hive hende i håret. Han tvinger hende først til oralsex, hvorefter han sparker hende i ryggen og udsætter hende for fuldbyrdet voldtægt.

“Anklagemyndigheden procederede for at den 17-årige skulle udvises af Danmark. Retten i Glostrup vurderede dog, at der ikke var grundlag for en ubetinget udvisning, men alene en advarsel.” (SN.dk, 5. august 2020)

ANNONSE