Nyt

Den libyske marine siger, at den de seneste par dage har standset både med 700 mennesker og bragt dem tilbage til Libyen.

Bådene skal have været på vej til Italien med migranter og flygtninge.

Tirsdag blev tre både med til sammen 454 personer standset. Mandag blev to både med 222 personer standset. Kystvagten skal mandag have fået italiensk hjælp, da bådene blev afskåret.

Hvad der er sket med dem, der er ført tilbage til Libyen, er ikke kendt. Personer, som tidligere er rejst fra Libyen til Italien over Middelhavet har fortalt, at de er blevet holdt fanget i ugevis, før de blev sat om bord i både.

Meldingen om, at 700 migranter er standset af libyske myndigheder, kommer dagen efter, at fire EU-lande og tre afrikanske lande, deriblandt Libyen, holdt topmøde i Paris for at diskutere, hvordan strømmen af migranter og flygtninge til Europa kan standses. I bytte mod økonomisk hjælp og anden bistand, skal Libyen, Tchad og Niger bidrage til at hjælpe EU. (NTB)

ANNONSE

Ét svar til “Både med 700 migranter standset og sendt tilbage til Libyen”

  1. KnudMadsen siger:

    Herligt, hvis man tør stole på at det er rigtigt, og at det i givet fald fortsætter.