Nyt

Den polske kvinde, som blev gruppevoldtaget af fire personer, sandsynligvis nordafrikanere, om natten på en mennesketom strand i Rimini, blev i går interviewet af Bologna-avisen Il Resto del Carlino. Reporteren fortæller, at hun ryster som et espeløv, og at frygten fortsat lyser ud af hendes ansigt, der er fuldt af blå mærker, som om voldtægten fortsat stod på.

Hun ar, forståeligt nok, ikke så meget at sige:

«VilI ikke være søde at hjælpe os med at komme hjem. Vi vil bare tilbage til Polen og lægge dette mareridt bag os, selv om det vil være umuligt at glemme det, der er sket…» Hendes ord ledsages af tårer. Ansigtet er en maske af blå mærker og skræk.

Ligesom andre medier lægger også denne avis sine artikler og sager ud på Facebook, hvor folk kommenterer af hjertens lyst. En bemærkning, som hurtigt blev fjernet, fik det til at koge mere end normalt i kommentarfeltet.

Avisen refererer selv det hele, og man tror ikke sine egne øjne:

Kommentatoren Abid Jee omtalte voldtægt som «slemt, men kun i begyndelsen. Så falder kvinden til ro, og det bliver som et normalt samleje».

Et normalt samleje er helt i orden .- eller hvad?

Det hører med til historien, at avisen har pyntet på mandens formuleringer. Et skærmdump som er gengivet hos Il Fatto Quotidiano, viser, at kommentaren i virkeligheden var noget mere eksplicit i fortsættelsen:

Så snart pikken kommer ind, bliver kvinden rolig og nyder det hele som et normalt samleje.

At uciviliserede samfundsmedlemmer ytrer sig på denne måde, er måske ikke så overraskende, især ikke hvis de kommer fra et land uden ligestilling – i dette tilfælde tilsyneladende Pakistan.

Men vedkommende tilhører ikke samfundets nederste socialgruppe: Den stupide Abid læser jura ved universitetet i Bologna, og arbejder som kulturtolk i en offentligt støttet virksomhed i asylbranchen. Mon ikke han har formidlet lidt vel meget af  sin egen kultur?

ANNONSE

En talsperson for den pågældende virksomhed siger til Bologna-avisen, at de erkender deres medarbejders brøde, og erklærer, at sådanne ytringer er uforenlige med at arbejde hos dem. Det er tvivlsomt, om den unge mands ansættelsesforhold kan fortsætte efter dette.

Men spørgsmålet står stadig tilbage: Hvor mange indvandrere i Europa – hvad enten de tilhørerden fremtidig middelklasse eller ej, tænker det samme, som Abid Jee sagdepå facebook? Hvilke mængder fornedrende kvindesyn har vi egentlig importeret?

ANNONSE

5 svar til “En voldtægt er kun slem i starten”

 1. Marianne Jørgensen siger:

  En meget grov voldtægt. ..Kan ødelægge en kvinde fuldstændig . Så hun ikke vil mere dette… Jeg ved dette…

 2. KnudMadsen siger:

  Jeg vil gætte på, at der er rigtig mange af den slags.

 3. Martin Blom Jensen siger:

  der er en grund til at 1/3 delle af alle voldtægt i Danmark er muslimer.. skønt de kun er 4% af befolkningen.. sådan noget skulle få borgen til gå fuld emigrations stop.. men i stedet støtter de voldtægt og syndes det i orden..

  • Glennie Sørensen siger:

   Mængden af Muslimer i Danmark, er nærmere 8 %, og i Københavns kommune, står de for over 80% af voldtægterne . . .

  • niels groenbaek siger:

   Du skal nok opdatere dine informationer
   Det du skriver er helt forkert
   Muslimer udgør 15-20%
   Og over 90% af voldtægter er med muslimeske gerningsmænd.
   Mere end 75% af indsatte er muslimske.
   Domstolene er på overarbejde.
   Politiet har fået nye opgaver.
   Medierne undlader at skrive om problemerne