Nyt

Efter terroren i Barcelona siger Barcelonas overrabiner at han i flere år har rådet sin egen menighed til at flytte til Israel. Overrabiner Meir Bar-Hen blev interviewet af Jewish Telegraphic Agency:

“Jews are not here permanently. I tell my congregants: Don’t think we’re here for good. And I encourage them to buy property in Israel. This place is lost. Don’t repeat the mistake of Algerian Jews, of Venezuelan Jews. Better [get out] early than late.”

Part of the problem exposed by the attacks, Bar-Hen said, is the presence of a large Muslim community with “radical fringes.” Once these people are “living among you,” he said of terrorists and their supporters, “it’s very difficult to get rid of them. They only get stronger.” He also said this applied to Europe as a whole.

“Europe is lost,” he said.

Det er bedre at rejse nu end at vente. Han advarer mod truslen fra radikal islam og siger, at Europa er tabt.

Jøderne er kanariefuglen i Europas mineskakter.  70% av Europas jøder bor i Frankrig, Belgien, Tyskland, Italien, Storbritannien og Sverige. Der er stadigt flere jøder, som forlader deres hjem for at bosætte sig i Israel.

I 2015 flyttede 2% af Frankrigs godt 500.000 jøder til Israel. De forstår, hvilken vej det går. Jøderne er terrormål. Israels statsminister Netanyahu udtalte efter massakren på Charlie Hebdo:

«This wave of terror attacks can be expected to continue, including antisemitic and murderous attacks. We say to the Jews, to our brothers and sisters, Israel is your home and that of every Jew. Israel is waiting for you with open arms.”

Europas politikere forstår fortsat ikke islams motiver og intentioner. Det er besynderligt, at man ikke vil drage lære af dem, som har erfaringerne og forhåndskendskabet til problemet.

Daily Mail

ANNONSE

Ét svar til “Barcelonas overrabiner: Europa er fortabt”

  1. David siger:

    ja, man undres.