Gæsteskribent

Metaldetektorer og andre sikkerhedsforanstaltninger er ganske normalt, hvor der kan samles muslimer, men når det indføres af jøder går muslimerne amok. Nogle pal-arabere havde smuglet skydevåben via Al-Aqsa moskeen, som de brugte til at myrde to israelske sikkerhedsvagter, begge drusere, på Tempelbjerget 14. juli. Bassam Tawil skrev for Gatestone Institute

I virkeligheden er det palæstinenserne selv, der vanhelliger Tempelbjergets ukrænkelighed ved at bruge området til at udløse voldelige angreb på jøder og ved at kaste sten mod jøder, som beder ved den tilstødende Vestmur [også kaldet Grædemuren, overs.].

De har også smuglet forskellige typer af våben ind på Tempelbjerget for at kaste brandbomber og sten mod jødiske besøgende og politifolk. Embedsmænd fra den palæstinensiske ledelse og den religiøse Waqf har tillige opfordret muslimer til at chikanere jødiske besøgende og politibetjente ved at råbe fornærmelser efter dem.

Sidste år forpurrede palæstinenserne en jordansk plan om at sætte snesevis af videokameraer op på Tempelbjerget. Kameraerne skulle enten gendrive eller bekræfte de palæstinensiske påstande om, at Israel planlagde at udslette Al-Aqsa Moskeen. Jordanerne trak planen tilbage efter palæstinensiske trusler, bl.a. om at ødelægge kameraerne.

Hvorfor protestere imod denne plan? Palæstinenserne var bange for, at deres vold, chikane og oplagring af våben til angreb på jødiske besøgende og politifolk ville blive indfanget af kameraerne.

Altså: Palæstinenserne fordrejer på ny virkeligheden, denne gang blot med metaldetektorer. De er bange for, at metaldetektorerne skal forhindre dem i at smugle knive og skydevåben ind på Tempelbjerget.

Den 21. juli kulminerede muslimernes vrede foreløbigt, da en 19-årig pal-araber trængte ind hos familien Solomons og myrdede alle tre med sin kniv.

solomon-family-slaughter

Mellemfolkeligt Samvirke fik fantastiske minder om “Musik mod besættelsen

skc3a6rmbillede-2017-07-24-kl-080318

I Istanbul angreb Erdogans bøller en synagoge. Der var også jødehad i Jordan, hvor den muslimske masse skreg “Hvor er det smukt at dræbe soldater fra Jerusalem” Og sådan debatterede de rimeligheden af at en israelsk sikkerhedsvagt havde forsvaret ambassaden

Abbas, der er den moderate, har tidligere har sagt, at jøder med deres beskidte fødder besudler Jerusalems hellige steder, og som belønner Solomons morders familie med 3.120 dollars om måneden, ægger massernes blodtørst

Palestinian Authority (PA) head Mahmoud Abbas’ Fatah Movement encouraged Palestinians to express “rage,” while glorifying death.

On its official Facebook page, Fatah posted a violent image of a Palestinian rioting, with the text “If I fall I will not be the first to die, and not the last to die. O my brothers, I write my will with my blood, please guard my revolution with your blood. Through Fatah’s masses sweeping to attack, I am Fatah, I am a revolution, I am a storm.”

Tidligere udenrigsminister for Israel Tzipi Livni frygtede ligefrem en religionskrig med islam (konflikten mellem israel og naboerne fylder ikke meget i den globale statistik). Som om den ikke allerede var igang, som en imam bosat i Californien mindede sin menighed om islams lære til alle tider

ANNONSE

The Prophet Muhammad said: ‘Judgment Day will not come until the Muslims fight the Jews, and the Jews hide behind stones and trees, and the stones and the trees say: Oh Muslim, oh servant of Allah …’ They will not say: Oh Egyptian, oh Palestinian, oh Jordanian, oh Syrian, oh Afghan, oh Pakistani. The Prophet Muhammad says that the time will come, the Last Hour will not take place until the Muslims fight the Jews. …

We don’t say if it is in Palestine or another place. Until they fight … When that war breaks out, they will run and hide behind every rock, and house, and wall, and trees. The house, the wall, and the tress will call upon the Muslims. It will say: Oh Muslim … It will not say: Oh Palestinian, oh Egyptian, oh Syrian, oh Afghan, oh Pakistani, oh Indian … No, it will say: Oh Muslim. Muslim. When Muslims come back … ‘Come, there is someone behind me — except for the Gharqad tree, which is the tree of the Jews. Except for a certain tree that they are growing today in Palestine, in that area, except this form of tree, which they are growing today … That’s the tree that will not speak to the Muslims …

Oh Allah, support the Al-Aqsa Mosque and the rest of the Muslim lands. Oh Allah, liberate the Al-Aqsa Mosque from the filth of the Jews. Oh Allah, destroy those who closed the Al-Aqsa Mosque. Oh Allah, show us the black day that You inflict upon them, and the wonders of Your ability. Oh Allah, count them one by one and annihilate them down to the very last one. Do not spare any of them. …

Oh Allah, liberate the Al-Aqsa Mosque. Oh Allah, make this happen by our hands. Let us play a part in this. Oh Allah, let us support them in words and in deeds. Oh Allah, let us support them in words and in deeds. Oh Allah, let us support them in words and in deeds.

Der bliver ingen fred med disse mennesker.

 

Drokles blogger på www.monokultur.dk

ANNONSE