Nyt

CNNs jagt på personen bag bryder-videoen med Trump vs CNN og trusler om at afsløre hans identitet, har fået flere til at reagere som ellers ikke har meget til overs for præsidenten.

CNN gik ud og sagde, at de havde fundet manden, som kalder sig HanAssholeSolo, og at han havde trukket videoen tilbage, og lovet “ikke at gøre det mere”. CNN ville holde hans identitet hemmelig så længe han holdt sig til aftalen.

Men det fik mange til at reagere. Her overskred CNN en gænse og gik over i rollen som politi på nettet og truede personer til at afstå fra bestemte handlinger. Hvor ender vi, hvis medier kan true folk til tavshed?

ANNONSE

Venstreorienterede Vox.com har sluttet sig til 4Chan, wikileaks, og Donald Trump jr. CNN brød med ethos på nettet: Man truer ikke folk.

Da CNN forstod, at deres afpresning gav bagslag, udsendte de en meddelelse, der de afviste, at de havde presset HanAssholeSolo, men den oprindelige meddelelse lod sig ikke tilbagekalde.

CNN har slået sig på internettets “undergrund”, og der forsvarer man ytringsfriheden på tværs af politiske tilhørsforhold.

Unfortunately for CNN, memes are like a hydra: when you cut off one head, many more grow in its place. And the Internet has now dedicated itself to ensuring that the network utterly fails in its mission to eradicate underground Internet culture.

Trump har hele tiden sagt, at CNN er ude på at knuse ikke bare ham, men politiske opposition i Amerika. Nu har CNN selv leveret bevis på, at han har ret.

https://heatst.com/politics/social-media-miracle-political-opponents-defend-right-to-meme-as-cnn-blackmails-reddit-user/

ANNONSE

2 svar til “CNN upopulære på at true manden bag slåskampsvideoen mellemTrump og CNN”

  1. KnudMadsen siger:

    Kunne man håbe på, at store dele af befolkningen er ved at være trætte af Fake News, som MSM diverterer med hele tiden?
    Personligt gider jeg kun sporadisk at se på MSM uden mulighed for at kommentere og læse andres kommentarer.

  2. Glennie Sørensen siger:

    MSM = LØGNEPRESSEN