Gæsteskribent

Det er lykkedes nyhedsstationen CNN at finde frem til skaberen af den ‘Trump-banker-CNN’ gif, som Trump selv tweetede til blandede reaktioner. Gif’en blev oprindeligt lagt ud på Reddit af en bruger under navnet “HanAssholeSolo“, hvis identitet CNN nu har fundet frem til. CNN har også fundet at HanAssholeSolos konto indeholdt en masse ikke-politisk korrekte mem og gifs, hvilket de konfronterede HanAssholeSolo med. Under vægten af offentlighedens hårde dom sendte HanAssholeSolo en offentlig undskyldning til CNN for sin uartige humor, rapporterer CNN fair og afbalanceret og fremkommer med denne slet skjulte “advarsel”

After posting his apology, “HanA**holeSolo” called CNN’s KFile and confirmed his identity. In the interview, “HanA**holeSolo” sounded nervous about his identity being revealed and asked to not be named out of fear for his personal safety and for the public embarrassment it would bring to him and his family.

CNN is not publishing “HanA**holeSolo’s” name because he is a private citizen who has issued an extensive statement of apology, showed his remorse by saying he has taken down all his offending posts, and because he said he is not going to repeat this ugly behavior on social media again. In addition, he said his statement could serve as an example to others not to do the same.

CNN reserves the right to publish his identity should any of that change.

CNN er ganske fri til at udnytte sine ressourcer og rydde sendefladen med alt, hvad de mener er væsentligt og anonymitet er ikke en garanteret rettighed på internettet. Tvivlsomt er det måske, om man må true folk, hvis de frygter at blive afsløret, skriver Fox. Men de fleste vil nok se at CNN skyder sig selv i forden og beviser Trumps kritik af nyhedsstationen, når de mener det vigtigere at vise at de kan finde frem til identiteten på en hvilken som helst internet-troll der gør sig lystige over deres selvskabte tillidskrise. Mark Steyn sagde til Tucker Carlson at “Wolf Blitzer has basically put a horses head in this guys bed!”. CNNs TV-vært Chris Cuomo fik endda et Pontius Pilatus øjeblik

chris-cuomo

Inden Barabas gik fri trak Cuomo sit tweet tilbage.

Sargon of Akkad er også af den opfattelse at de bizarre historier om Trump som Putin marionet vidner om de gamle mediers dødskamp, mens internettets trolls blot lugter CNN-blod. Her forudser WeAreChange CNNs snarlige endeligt

ANNONSE

Imens fortsætter James O’Keefe med at eksponere CNNs indre univers og bliver helt Kek med den seneste, hvor en CNN producer foran skjult kamera beklager sig over at være fanget på skjult kamera ugen før.

NB: Der går rygter om at HanAssholeSolo er en 15 årig dreng, men saftigt som det ellers lyder, så har Sargon Of Akkad set hans konto igennem og finder ældre kommentarer, hvor HanAssholeSolo referer til sine teenageår i 1990erne.

 

Drokles blogger på www.monokultur.dk

ANNONSE