Hovederne på bloggen

“Kontrasten blev levendegjort den anden dag i dagslys på en stille villavej i Vanløse. Side om side kom to unge kvinder slentrende. Den ene var klædt ud som islamisk spøgelse, den anden i lårkort, stram t-shirt og med udslået hår. De talte sammen og så ud til at kende hinanden og inkarnerede umiddelbart multikulturalismens hedeste drøm om forskellenes idelle forening. 

Idyllen er imidlertid kortvarig, for den indbyggede logik i den symbolske sameksistens mellem vestlige og muslimske idealer er, at hvis den muslimske diaspora bliver tilstrækkelig stor i et hvilket som helst land, så begynder det sociale tryk mod kvinden i lårkort. Det viser alle erfaringer fra Mellemøsten og Vesteuropa de seneste 50 år. Åbenhed er i praksis et begrænset gode.”

Noget tyder på, at Socialdemokratiet så småt er ved at vågne op og kunne se truslen fra islam, skriver Jalving, der synes  at have tiltro til denne nye trend i det gamle arbejderparti – til trods for, at partiet i årtier ikke engang ville tro på deres egne borgmestre, når de sagde, at det gik den gale vej med den muslimske indvandring.

ANNONSE

Med afsæt i udtalelser fra kvindelige socialdemokrater, minder Jalving os om islams kvindeundertrykkende dagsorden. En dagsorden, som vi kan se realiseret i alle større byer i antallet af tilhyllede kvinder og kravet om at også vestlige kvinder tildækker sig. Et krav muslimerne erfaringsmæssigt vil kunne sætte igennem, når de antalsmæssigt rammer en hvis procentdel af befolkningen.

Udviklingen går hastigt i den retning. Læs Jalvings indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9692331/aabenhed-er-et-begraenset-gode/

ANNONSE